go to MSN   Hotmail®   emilypicha@hotmail.com Inbox   |   Previous Page

From : 
"Nanna Skov" <nannaskov@hotmail.com>
To :  emilypicha@hotmail.com
Subject :  Re: na- na- na-nuh
Date :  Fri, 30 Nov 2001 15:31:41 +0100
Hej dejlige Emily

Du er ti gange bedre i dansk end jeg er i dansk, men det er fordi at ingen hjaelper mig paa min skole...naa, pyt, det kommer nok!

Jeg har godt hoert alt det om din familie, for min mor har haft snakket med thilma, fordi hun gerne ville vide hvornaar du skulle bo hos os...

Jeg har selv haft rigtig rigtig mange problemer med min familie, og min counsellor har ikke vaeret saa god til at hjaelpe mig, men nu skifter jeg i morgen og saa haaber jeg at det bliver bedre...

Bare rolig, min mor og far vil gerne have dig og bo, for de siger at de ikke vil have at nogen faar det saa daarligt som jeg har haft det her, saa jeg haaber at mine foraeldre og dig kan faa det godt sammen...og ogsaa min lillebror!!!han kan godt vaere irriterende, men han er ogsaa den soedeste dejligeste lille ven man kan faa, og han skal nok behandle dig ordentligt!

Du maa endelig bruge mit vaerelse, mine videoer og mit anlaeg ( stereo) og fjernsyn og computer og seng...mit vaerelse er dit vaerelse...jeg tror paa at du vil passe godt paa det!

Bare tag det roligt, min far og mor kan godt vaere strenge, men du skal helt sikkert nok faa lov til at tage til koebenhavn og til fester med dine venner om aftenen, bare du soeger for at give bedsked og saadan noget om hvor du skla hen osv. De lader m,ig goere en masse forskellige ting, og jeg tror helt bestemt det bliver det samme for dig...please skriv til mig og fortael hvordan dit besoeg gik!!!???

Din Soester i Mexico

Nanna


    From: "emily picha" <emilypicha@hotmail.com>
To: nannaskov@hotmail.com
Subject: na- na- na-nuh
Date: Thu, 29 Nov 2001 19:14:00 +0100

kære nanna,

hej min søde mexikanske pige! ojalá que todo esta bien. nu kan jeg tale et sprog med 2 andre som er ikke rigtigt godt, men jeg kan forstår en masse dansk nu, men kun når de snakker langsomt. ay nanna, jeg skal mødes din familie på søndag og jeg er meget spændt. Men det er bare fordi denne familie som jeg bor hos nu snakker slet ikke, og det er meget æroligt for mig fordi jeg vil gerne snakke danske hele tiden for at forbedre mig. Så jeg håber at din familie vil snakke med mig, selv om jeg har meget dumt dansk.  kan du begynde at fortælle mig om din familie, og kan du forlove mig at ikke fortælle dem som jeg spurgte? er din bror sød? vil de lade mig lave ting ligesom at tage til københavn eller sådan noget.

jaja, jeg skulle haft skrevet på spansk men du skulle se mit spansk, og høre det... aj det er for dårligt! jeg håber at det går godt for dig. næste år når du har spansk du skal se at spansk på gymnasiet er ikke så spændende. jeg bare sidder og kede mig, men okay det er en af mine bedste fager..


escríbeme pronto,
te extraño aunque sólo he estado contigo una vez.

:) goodbye sweet nanna.

emily- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
My website: http://64.4.14.250/cgi-bin/linkrd?_lang=EN&lah=f0021c899e120797b3531295331bb2a7&lat=1008935128&hm___action=http%3a%2f%2fmembers%2etripod%2ecom%2fdenmark01%2fdk%2ehtmlgo to MSN  © 2001 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE   TRUSTe Approved Privacy Statement